Carregant Esdeveniments
Aquest event ja ha passat.

Dia i Lloc: Divendres 25 d’agost al pàrquing de la platja d’Es Monestrí de Sant Antoni de Calonge a les 18h.

Inscripcions on line a fotoinstant.com: a partir del 28 de juliol de 2017.

Preu inscripció: 5€ (anticipada on line i el mateix dia de la cursa). Recordeu portar comprovant de inscripció o el DNI.

Lloc de recollida del dorsal i kit: Pàrquing de la platja d’Es Monestrí.

Es recomana venir a córrer vestit de blanc per lluir més els colors.

Els menors de 10 anys hauran d’anar acompanyats per un familiar o adult responsable. Tant menors com adults han d’estar correctament inscrits a la cursa.

La pols de colors que es fa servir està feta de midó de blat de moro (99%), colorants sense productes químics (0,5%), i perfum (0,5%). No és apte per celíacs ja que el fabricant no garanteix l’absència de traces. El fabricant anuncia que les taques de la pols de colors a la roba es pot rentar, tan mateix és recomanable que no porteu les “millors gales” ja que alguna peça de roba podria quedar més fosca al rentar-la. També és recomanable posar-se crema hidratant a la pell per facilitar la neteja de la pols  posteriorment.

L’entitat organitzadora pot realitzar els canvis que tècnicament siguin necessaris per circumstàncies que així ho aconsellin o hi obliguin.

 L’entitat organitzadora no es fa responsable dels danys materials i/o morals que puguin causar o causar-se els participants i el públic assistent.

INSCRIPCIONS

 

Plànol del recorregut

Mapa recorregut amb punts

199_POSTER_OK

Gemeint ist damit das hörbare ergebnis aus allen bis hierher beschriebenen https://best-ghostwriter.com theoretischen kenngrößen