Loading...
Instal·lacions 2018-12-10T14:35:17+00:00

El municipi disposa de dues zones esportives pensades per donar servei a la població de Calonge i de Sant Antoni. Les instal·lacions esportives municipals ofereixen dos camps de futbol de gespa artificial i dos pavellons amb pistes poliesportives, sales de musculació i cardio, sala cicloindoor, sala wellness (spa + sauna) i un skatepark. L’Àrea d’Esports també ofereix diverses activitats com ara zumba, fitdance, tonificació, condicionament físic, gimnàstica suau, funky, taiso, ioga, pilates, crossfit, cicloindoor, cicloindoor virtual i servei d’entrenaments personalitzats, entre d’altres.

Calonge

Loading...

Pavelló de Calonge

Pista poliesportiva de parquet flotant, amb mides de 45×24 m, en la qual es poden practicar tot tipus d’esports com patinatge, futbol sala, handbol, bàsquet, bàdminton, voleibol, etc. També disposa d’una sala de gimnàs, 2 sales per a classes dirigides, una sala de ciclo indoor, sala wellnes, i grades per a 228 persones.

Loading...

Camp Municipal d’esports de Calonge

Camp de Futbol de gespa artificial amb mides 104×64 m amb grades per a 600 persones i 4 vestuaris, en el qual es poden practicar Futbol 11 i Futbol 7.

HORARIS

Dilluns – Divendres 9:00 – 23:00
Dissabtes (no festius) 10:00 – 20:00

DADES DE CONTACTE

ADREÇA

Sant Antoni

Loading...

Sala Polivalent de Sant Antoni

Pista poliesportiva de paviment sintètic-elàstic amb mides de 44,4×24 m, en la qual es poden practicar tot tipus d’esports com futbol sala, handbol, bàsquet, bàdminton, voleibol, etc. Grades abatibles per a 150 persones.

Loading...

Camp Municipal d’esports de Sant antoni

Camp de Futbol de gespa artificial amb mides 94×63 m amb 4 vestuaris , en el qual es poden practicar Futbol 11 i Futbol 7.

HORARIS

Dilluns – Divendres 9:00 – 23:00

DADES DE CONTACTE

ADREÇA

Si voleu conèixer tots els equipaments públics i privats de què disposa el municipi, adreceu-vos aquí per fer una cerca.

CERCA EQUIPAMENTS

RESERVEU LES INSTAL·LACIONS PER A LES VOSTRES ESTADES

Si voleu fer una estada esportiva a Calonge – Sant Antoni i necessiteu utilitzar alguna instal·lació o assessorament sobre alguna qüestió esportiva, poseu-vos en contacte amb nosaltres

DATA ARRIBADA
DATA SORTIDA