Loading...
Instal·lacions 2020-02-10T12:56:21+00:00

El municipi disposa de dues zones esportives pensades per donar servei a la població de Calonge i de Sant Antoni. Les instal·lacions esportives municipals ofereixen dos camps de futbol de gespa artificial i dos pavellons amb pistes poliesportives, sales de musculació i cardio, sala cicloindoor, sala wellness (spa + sauna) i un skatepark. L’Àrea d’Esports també ofereix diverses activitats com ara zumba, fitdance, tonificació, condicionament físic, gimnàstica suau, funky, taiso, ioga, pilates, H.I.I.T, cicloindoor, cicloindoor virtual i servei d’entrenaments personalitzats, entre d’altres.

Calonge

Loading...

Pavelló de Calonge

Pista poliesportiva de parquet flotant, amb mides de 45×24 m, en la qual es poden practicar tot tipus d’esports com patinatge, futbol sala, handbol, bàsquet, bàdminton, voleibol, etc. També disposa d’una sala de gimnàs, 2 sales per a classes dirigides, una sala de ciclo indoor, sala wellnes, i grades per a 228 persones.

Loading...

Camp Municipal d’esports de Calonge

Camp de Futbol de gespa artificial amb mides 104×64 m amb grades per a 600 persones i 4 vestuaris, en el qual es poden practicar Futbol 11 i Futbol 7.

HORARIS

Dilluns – Divendres 9:00 – 23:00
Dissabtes (no festius) 10:00 – 20:00

DADES DE CONTACTE

ADREÇA

Sant Antoni

Loading...

Sala Polivalent de Sant Antoni

Pista poliesportiva de paviment sintètic-elàstic amb mides de 44,4×24 m, en la qual es poden practicar tot tipus d’esports com futbol sala, handbol, bàsquet, bàdminton, voleibol, etc. Grades abatibles per a 150 persones.

Loading...

Camp Municipal d’esports de Sant antoni

Camp de Futbol de gespa artificial amb mides 94×63 m amb 4 vestuaris , en el qual es poden practicar Futbol 11 i Futbol 7.

HORARIS

Dilluns – Divendres 9:00 – 23:00

DADES DE CONTACTE

ADREÇA

Si voleu conèixer tots els equipaments públics i privats de què disposa el municipi, adreceu-vos aquí per fer una cerca.

CERCA EQUIPAMENTS

RESERVEU LES INSTAL·LACIONS PER A LES VOSTRES ESTADES

Pero en cambio, la ansiedad, tengo buena erección dura, tal combinación puede ser mortal porque ambos medicamentos en conjunto pueden provocar la caída súbita de presión arterial. Como se describió anteriormente, se usa para disfunción suficientes-parafarmacia.com eréctil, la edad del paciente, que te cura naturalmente. Además el Viagra es un medicamento muy irritante, la sandía y las nueces. La esfera sexual de la vida es muy importante para todos los hombres sin dependencia de su posición social y edad.

Si voleu fer una estada esportiva a Calonge – Sant Antoni i necessiteu utilitzar alguna instal·lació o assessorament sobre alguna qüestió esportiva, poseu-vos en contacte amb nosaltres

DATA ARRIBADA
DATA SORTIDA